2020. 10. 28

Az élet játék - élménykonferencia nem csak pedagógusoknak | részletes program és jelentkezés

Az élet játék élménykonferencia 2020

Idén is megrendezésre kerül a TANDEM élménykonferenciája, sok-sok érdekes témával, ezúttal online formában!

Kezdés: 2020. november 20., 9:00
Zárás: 2020. november 21., 17:00

A megadott időpontok a közép-európai idő (CET - Central European Time) szerint értendők.

 

Program

Az egyes programpontok részletes leírásait elolvashatod az adott előadás címére kattintva. Az előadások és a workshopok egy részére csak korlátozott létszámban lehet jelentkezni, a szabad helyek elfoglalásánál a jelentkezési sorrend lesz a mérvadó.

 

November 20., péntek

I. idősáv: 9:00 - 10:30

II. idősáv: 11:00 - 12:30

III. idősáv: 13:30 - 15:00

IV. idősáv: 15:30 - 17:00

 

November 21., szombat

I. idősáv: 9:00 - 10:30

II. idősáv: 11:00 - 12:30

III. idősáv: 13:30 - 15:00

IV. idősáv: 15:30 - 17:00

  • Kultúrprogram és zárás

 

Az egyes idősávok közötti kultúrprogramok keretében Durica Katarina készülő regényéből Borbély Alexandra színésznő fog felolvasni élőben a konferencia résztvevőinek, Jakubecz László Cseh Tamás dalokat fog előadni, a konferenciát pedig Bandor Éva és Olasz István a SZER+ELEM+EZ című verses produkciója zárja.

A konferencia időtartama alatt több alkalommal, a Virtuális Kávészobában Horváth Ildikó gondoskodik a résztvevők megfelelő testmozgásáról.

A szakmai és kulturális programok mellett mindenkit vár a Virtuális Kávészoba, ahol az ismerkedésé és a kötetlen beszélgetéseké lesz a főszerep. 

 

Jelentkezés

A jelentkezés a részvételi díj befizetése és az online jelentkezési lap kitöltése által válik érvényessé. A beérkezett jelentkezési lapot akkor nyilvánítjuk érvényesnek, ha a részvételi díj 3 munkanapon belül megérkezik a számlánkra. Erre azért van szükség, mert egyes programok létszámkorlátosak, három napig foglaljuk a helyet, de ha nem érkezik be a regisztrációs díj, 3 nap után felszabadítjuk a helyet. Kérjük ezért, hogy a részvételi díjat a jelentkezési lappal kitöltésével egyidejűleg küldje el. A részvételi díj beérkezéséről és a regisztráció érvényességéről minden jelentkezőt e-mailben értesítünk.

A részvételi díj: 15 euró
A TANDEM,n.o. bankszámlaszáma: SK7302000000002659482553
SWIFT kód: SUBASKBX
Egyedi azonosító / variabilný symbol: 20201120
A megjegyzésben a tejles nevet kérjük feltüntetni!

A jelentkezési lap a következő linken érhető el: https://forms.gle/t1zpPdG7Qir7S1T89

 

Rólunk

A TANDEM, n. o.  egy fejlesztő és képző nonprofit szervezet, amely 2009 augusztusában alakult Pozsonyban. A TANDEM megnevezés egy mozaikszó. Minden betű egy-egy általunk képviselt értéknek felel meg.

  • T mint TUDATOS
  • A mint ALTERNATÍV
  • N mint NEM FORMÁLIS
  • D mint DINAMIKUS
  • E mint EMBERKÖZPONTÚ
  • M mint MEGERŐSÍTŐ

Tizenegy éve vagyunk jelen a szlovákiai magyar civil szférában és oktatási közegben, szakembereink a humanisztikus pszichológia, szervezetfejlesztés, coaching és pályaválasztási tanácsadás területein rendelkeznek különféle képzettséggel és gyakorlati tapasztalattal, képzői körünk több tagja dolgozik pedagógusként. Az iskolarendszer különböző szegmenseiben volt alkalmunk már kipróbálni magunkat a diákoknak és tanároknak szóló alapiskolás képzésektől az egyetemi kurzuson való oktatói jelenlétig. Hiszünk benne, hogy az általunk képviselt szemléletmódnak és a nem-formális módszereknek helyük van a hagyományos oktatás kereteink belül is, és hogy ezek átadásával gazdagítani tudjuk az ott dolgozók munkáját és jobbá tenni az életminőségét.

Mindenkit szeretettel várunk!

Kérdések és további információ: Lelovics Andrea - lelovics.andrea@tandemno.sk

 

Támogatónk:

Partnereink: