Készségfejlesztés a természet és a játék segítségével - Play Learning Life, előadás

Az élet játék - élménykonferencia nem csak pedagógusoknak

 

Leonie Burton

Leonie Burton (Gloucestershire-i Egyetem) - 23 éve a Playwork Partnerships fejlesztési vezetője, a játékokkal kapcsolatos projektek széles skáláját valósítja meg országosan és nemzetközi szinten.

Felicity Robinson

Felicity Robinson (Play Learning Life) - tájépítész, szerző, tanár, 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az oktatás, az ökológia, a természetvédelem és a tájépítészet terén.

Philip Burton

Philip Burton (Play Learning Life) - tapasztalt ökológus, ügyvezető, tanár, aki elkötelezett a természeti örökségek tartós védelme és mindenki számára elérhető hozzáférése iránt. 18 éven át vezetett posztgraduális és környezetvédelmi szakmai tanfolyamokat, valamint nemzeti munkaprogramokat vezetett be az emberek természetes környezetbe való bevonására.

 

Készségfejlesztés a természet és a játék segítségével

A villámgyors technológiai fejlődésnek és az okos eszközökbe csomagolt virtuális világ térnyerésének köszönhetően a gyerekek és fiatalok egyre kevesebbet vannak a természetben. Pedig a szabadban való tartózkodásnak vitathatatlan előnyei vannak. A gyermekek érzelmi és szellemi jól-létéhez létfontosságú a természetbe való belefeledkezés. Tudományos kutatások is igazolják, hogy a természettel való kapcsolat jó hatással van a gyermekek tanulási képességeire, illetve a fizikai és mentális állapotukra.

A nagy-britanniai Play Learning Life szakemberei évek óta támogatják az iskolákat és a pedagógusokat abban, hogyan tudják az oktatásba beépíteni a növényeket, legyen szó matematikáról, nyelvoktatásról vagy irodalomról. A saját gyakorlatukból hoznak jó példákat, melyek országtól és iskolarendszertől függetlenül alkalmazhatók ott, ahol vannak gyerekek és van természet.

Az előadás angol nyelvű lesz, de tolmácsolást biztosítunk magyar nyelvre.

Létszámkorlát: nincs

Play Learning Life

Az élet játék - élménykonferencia nem csak pedagógusoknak | részletes program és jelentkezés