Empátia és konfliktusoldás az EMK (erőszakmentes kommunikáció) eszközeivel pedagógusok és osztályfőnökök számára - Lánczos Andrea, Workshop

Az élet játék - élménykonferencia nem csak pedagógusoknak 

Lánczos Andrea
Lánczos Andrea

Empátia és konfliktusoldás az EMK (erőszakmentes kommunikáció) eszközeivel pedagógusok és osztályfőnökök számára

1995-től 2012-ig a dunaszerdahelyi Pedagóiai-Pszichológiai Tanácsadóban dolgoztam logopédusként. Akkreditált programok társszerzőjeként 2009 óta tanítom az EMK modelljét és szemléletmódját pedagógusok, gyógypedagógusok, pszichológusok, tréningek és workshopok során szülők és gyermekek számára is.

A Selye János Egyetem oktatója vagyok, ill. a dunaszerdahelyi tanácsadó és prevenciós központ prevenciós programjaiban veszek részt. Az EMK magánemberként és pedagógusként egyaránt meghatározó életszemléletemmé vált, nagy örömmel adom át az eddig megszerzett tudásomat.

A workshopon résztvevők interaktív módon ismerekedhetenek meg az EMK szemléletmódjával és gyakorlatával. Saját élményen keresztül tapasztalhatják meg, hogy egy mélyebb szintű tudatos kapcsolódás hogyan alakíthat át iskolai (és más) konfliktusokat valódi párbeszédekké. Betekintést nyerhetnek abba is, hogy mily módon válhat az EMK az iskolai mindennapok részévé, s hogy az EMK alapú kortárs mediálás hogyan válhat alapkészséggé az osztály valamennyi tanulója számára, akár már kisiskolás kortól.

Létszámkorlát: 25 fő

Az élet játék - élménykonferencia nem csak pedagógusoknak | részletes program és jelentkezés