diákönkormányzat

A DiNaMit vezetőképző hétvégéjén túl három közép-szlovákiai középiskolába látogattunk el egy-egy napra. Az alkalmak nem titkolt célja a diákönkormányzatok helyi működésére való koncentrálás, valamint az individuális szükségletek megfogalmazásában, felméré
Idén is sor került a Tandem és a Diákhálózat közös hétvégi képzésére, a Diákok Na Mit Csináljunk? elnevezésű foglalkozássorozatra. A szlovákiai magyar középiskolások diákönkormányzatainak fejlesztését célzó programsorozat Rimaszombatban zajlott.
Idén tavasszal megvalósultak a DiNaMit projektünk egynapos képzései, amelyeknek célja, amelyeken olyan témákkal dolgoztunk, mint az együttműködés, a külső és belső kommunikáció, az aktív szerepvállalás és a projektmenedzsment.
Idén ősszel is megrendezésre került a Diákhálózat és a TANDEM közös projektje, amelynek célja a diákönkormányzatok fejlesztése. Ezúttal a keleti régió iskolái kapcsolódtak be a projektbe.
Megvalósult a 2021-es DiNaMit képzés háromnapos online vezetőképzője, amely során az online térben történő hatékony együttműködésé és aktív szerepvállalásé volt a főszerep.
Diákok, na mit csináljunk? elnevezésű képzésünk idén a kelet-szlovákiai régió középiskolásainak szól. Olvass tovább!
Feliratkozás a következőre: diákönkormányzat