Önismeret és mentálhigiéné

2022. július 12. és 17. között ismét ott voltunk a Gombaszögi Nyári Táborban, ahol különféle önismereti programokkal, interaktív előadásokkal és workshopokkal vártuk az érdeklődőket.
Ismét ott leszünk a Gombaszögi Nyári Táborban, ahol különféle önismereti programokkal, interaktív előadásokkal és workshopokkal várjuk azokat, akik a figyelmüket szeretnék a lelki egyensúly és a belső fejlődés felé fordítani.
4 nap, 21 előadó, sok-sok résztvevő, számtalan élmény és egy belevaló szervezőcsapat. Idén is megvalósult a Labirintus Udvar a Gombaszögi Nyári Táborban, sok izgalmas programmal és érdekes témákkal.
Idén is ott leszünk a Gombaszögi Nyári Táborban, ahol ismét érdekes előadásokkal és workshopokkal vár minden érdeklődőt a Labirintus Udvar!

A coaching, mint ahogy az elnevezés eredete (coach=edző) is jelzi, egy olyan gyakorlatorientált (praktikus) tanulási forma, ahol a coach segítséget, útmutatást nyújt, de a feladatok elvégzését nem ő hajtja végre. Célja egy közösen kitűzött cél, változás elérése. A coachingnak többféle műfaja létezik, de mindegyik személyes konzultációkon alapul: az életvezetési coaching a személyes élet alakításában, a vezetői coaching nagy felelősségi körrel felruházott vezetők számára jelent támogatást döntéseik meghozatalában.

Feliratkozás a következőre: Önismeret és mentálhigiéné