2016. 04. 06

Labirintus Udvar - Gombaszögi Nyári Tábor

Július harmadik hetében az elmúlt három évben a TANDEM,n.o. különítményének az a megtisztelő, izgalmas és élményekben gazdag lehetőség jutott, hogy egy héten keresztül a Labirintus udvarban saját programmal gazdagítsa a Gombaszögi Nyári Tábor programját.

Ha szívesen elvesznél saját lelkilabirintusodban, akkor jó hírünk van. Idén a táborlakók körében nagy népszerűségnek örvendő udvarban ismét az önismereté lesz a főszerep: egyénileg és csoportosan, előadások és workshopok keretében, befelé figyelés és egymáshoz fordulás formájában. A kötött programok mellett pedig minden nap reggel kilenc és délután hat óra között egy teaház várja a pihenésre, elcsendesülésre vagy beszélgetésre vágyó táborlakókat.

“A labirintus az egyik legősibb szemlélődő eszköz, amit az emberiség ismer és használ, legyen szó akár személyes, spirituális fejlődésről, vagy személyiség-fejlesztésről. “ - állítja Halász Péter és Halász Anita, akiknek az irányításával idén felépül majd a labirintus. Emellett számos önismereti témájú előadással várja az érdeklődőket a TANDEM csapata.

CeNef