Az élet játék - élménykonferencia (nem csak) pedagógusoknak

elet_jatek_web

Az élet játék – ezzel a címmel kerül megrendezésre a TANDEM non-profit szervezet idei élménykonferenciája, ezúttal is teljesen online formában, nem csak pedagógusoknak! November 26-án egy egész napos program keretében várnak mindenkit a változatos szakmai előadások és workshopok.

 

Program

Az egyes programpontok részletes leírásait elolvashatod az adott előadás címére kattintva. Az előadások és a workshopok egy részére csak korlátozott létszámban lehet jelentkezni, a szabad helyek elfoglalásánál a jelentkezési sorrend lesz a mérvadó.
 

I. idősáv: 08:00 - 9:30

II. idősáv: 10:00 - 11:30

III. idősáv: 12:00 - 13:00

IV. idősáv: 14:00 - 15:30

V. idősáv: 16:00 - 17:30

VI. idősáv: 18:00 - 19:30

A szakmai és kulturális programok mellett mindenkit vár a Virtuális Kávészoba, ahol az ismerkedésé és a kötetlen beszélgetéseké lesz a főszerep.

 

Jelentkezés és regisztráció

A jelentkezés a részvételi díj befizetése és az online jelentkezési lap kitöltése által válik érvényessé. Kérjük, hogy a részvételi díjat a jelentkezési lappal kitöltésével egyidejűleg küldje el. Mivel az elküldött összeg a konferencia kezdetéig valószínű, hogy még nem érkezik be a számlánkra, ezért regisztráció véglegesítéséhez kérjük, hogy küldje el a konferencia@tandemno.sk címre a befizetéséről szóló igazolást, vagy a banki számlakivonat azon részét, amely igazolja az utalását. A részvételi díj beérkezéséről és a regisztráció érvényességéről minden jelentkezőt e-mailben értesítünk.

A részvételi díj: 15 euró
A TANDEM,n.o. bankszámlaszáma: SK7302000000002659482553
SWIFT kód: SUBASKBX
Egyedi azonosító / variabilný symbol: 20211126
A megjegyzésben a tejles nevet kérjük feltüntetni!

 

A jelentkezési lap a következő linken érhető el: https://forms.gle/DMFNKQzrV9cnVvJE6

Mindenkit szeretettel várunk!

 

Kérdések és további információ: konferencia@tandemno.sk


Rólunk

A TANDEM, n. o.  egy fejlesztő és képző nonprofit szervezet, amely 2009 augusztusában alakult Pozsonyban. A TANDEM megnevezés egy mozaikszó. Minden betű egy-egy általunk képviselt értéknek felel meg.

  • T mint TUDATOS
  • A mint ALTERNATÍV
  • N mint NEM FORMÁLIS
  • D mint DINAMIKUS
  • E mint EMBERKÖZPONTÚ
  • M mint MEGERŐSÍTŐ

Tizenegy éve vagyunk jelen a szlovákiai magyar civil szférában és oktatási közegben, szakembereink a humanisztikus pszichológia, szervezetfejlesztés, coaching és pályaválasztási tanácsadás területein rendelkeznek különféle képzettséggel és gyakorlati tapasztalattal, képzői körünk több tagja dolgozik pedagógusként. Az iskolarendszer különböző szegmenseiben volt alkalmunk már kipróbálni magunkat a diákoknak és tanároknak szóló alapiskolás képzésektől az egyetemi kurzuson való oktatói jelenlétig. Hiszünk benne, hogy az általunk képviselt szemléletmódnak és a nem-formális módszereknek helyük van a hagyományos oktatás kereteink belül is, és hogy ezek átadásával gazdagítani tudjuk az ott dolgozók munkáját és jobbá tenni az életminőségét.

 

Támogatónk: