Távoktatás a Dunaszerdahelyi Egészségügyi Középiskolában

Az élet játék - élménykonferencia nem csak pedagógusoknak 2021

Miklós Beáta
Miklós Beáta

Miklós Beáta tizenhét éve tevékenykedik a pedagógiai pályán, három éve intézményvezető. A pandémia meghatározta igazgatói tevékenységét a Dunaszerdahelyi Egészségügyi Középiskolában. Aktívan szervezte a távoktatást intézményszinten, igyekezett a legjobb körülményeket biztosítani az általános és a szaktantárgyak oktatásához, valamint az új és már meglevő pályázatok és aktivitások bonyolításához. 

 

Farkas Annamária
Farkas Annamária

Farkas Annamária kilenc éve oktat szaktantárgyakat az Egészségügyi Középiskolában. Az online oktatás alatt kifürkészte az Edupage iskolai rendszer lehetőségeit, amiket oktató anyagként dolgozott fel. Ez az anyag nyújt segítséget az elsős diákok beszoktatásához, az online eszközök használatához a jelenléti oktatásban is.

 

Horváth Ildikó
Horváth Ildikó

Horváth Ildikó tíz éve tevékenykedik pedagógusként. Óráiba beledolgozta a Bolgogságóra program elemeit, amelyek javítsák a diákok kommunikációs képességeit és fejlesztik az érzelmi intelligenciát.

Az interaktív előadáson szó lesz az intézményszintű változásokról és rendelkezésekről, amelyek elengedhetetlenek a minőségi távoktatatás megvalósításához, az Edupage rendszer használatáról a jelenléti oktatásnál is és a Boldogságóra programról interaktív feladatokkal. 

DS logo
 

Létszámkorlát: nincs

Az élet játék - élménykonferencia (nem csak) pedagógusoknak 2021 - részletes program