2016. 11. 04

Tari Annamária előadása Dunaszerdahelyen - jegyek még kaphatóak

Tari Annamária

Online élet – megváltozott érzelmek

Emberi kapcsolatok az online korban

Online boldogságparádé és mindennapos offline szorongások. Szelfik milliói, ahol a gyönyörű színterek puszta hátterekké laposodnak. Ez az új világunk, az Információs Kor. Megszoktuk és olykor talán még azt is hisszük, hogy értjük a működését. Zsebünkben az okostelefon, mindig elérhetőek vagyunk, de az X vagy Baby Boomer generáció tagjaiként csak használjuk őket, de nem általuk élünk.

Az Y és Z generáció tagjairól pedig hajlamosak vagyunk azt gondolni, nekik már sokkal könnyebb minden. De ez nincs így. Valójában sokkal nehezebb elindulniuk az életben és olyan párkapcsolatot kialakítaniuk, amelyben jól érzik magukat. Rengeteg ijesztő érzelem él bennük, és sokat rejtve tartanak. A bizonytalanság és az ebből eredő bizalmatlanság állandó lételemükké váltak.
Az online tér és a közösségi média óriási változásokat idéztek elő az érzelmek sokszínűségében és megélésében, valamint a különféle kognitív folyamatokban. Elvesztett a felhőtlen gyerekkor és fiatalkor, és mindez nem pótolható a pillanatok online megosztásának múló örömével. Nem virágos rét, hanem kemény akadálypálya ez. Ha segíteni akarunk, akkor meg kell érteni mindazt, amivel a digitális generációk szembenéznek. Ami nem feltétlenül az, amit mi képzelünk.

De hogyan érthetnénk meg a fiatalokat, saját magunkat?

Tari Annamária előadásából 2016. december 1-én Dunaszerdahelyen ez is kiderül.

Időpont: 2016. december 1. csütörtök

Kezdés: 19:00

Helyszín: Dunaszerdahely, Csaplár Benedek VMK (Bartók Béla korzó)

Belépő ára: 9 EUR

 

Jegyek kizárólag a dunaszerdahelyi VMK-ban vásárolhatóak:

  • telefonon a 031 590 08 13-as számon
  • e-mailben az organizing@vmkds.sk
  • vagy személyesen a dunaszerdahelyi VMK épületében.

A jegyeket érdemes előre lefoglalni, annak ellenére, hogy az előadás előtt is lesz lehetőség a helyszínen megvásárolni a jegyet.

Kedvcsinálóként pedig következzen egy kis ízelítő egy régebbi Tari Annamária előadásból a témában.

Az előadás után kedvezményes áron vásárolhatók meg Tari Annamária könyvei.