2018. 02. 28

Öko Facilitátor képzést hirdetünk

Öko facilitator képzés
A programban résztvevő TANDEM-es munkatársak

Szoktál csoportokkal dolgozni? Szeretnéd finomítani csoportvezetői, facilitátori készségedet? Megismerni olyan módszertanokat, eszközöket, amely az ökológiai megközelítést és rendszerszemléletet erősíti? Ha igen, akkor ezt a nemzetközi képzést neked ajánljuk!

Ezen a gyakorlatorientált, újszerű, izgalmas módszereket, megközelítéseket bemutató, 5 napos képzésen 40 résztvevő fog szakemberektől és egymástól tanulni. Főbb fókuszok: mélyökológia, WTR módszer, Council, Art of Hosting, Playback színház és a facilitálás, mint tevékenység mélyebb értelmezése és gyakorlása.
Kiket várunk? 
Olyan képzőket, facilitátorokat, akik már dolgoznak, vagy szeretnének dolgozni fiatalokkal, szeretnének szakmailag fejlődni, a facilitátori munkában az ökológiai megközelítést megismerni. 

Feltételek:
- Csoportvezetői, képzői tapasztalat
- Angol nyelv ismerete (a képzés munkanyelve angol)
- 20-30 közötti korhatár

Mit ajánlunk?
- Ingyenes részvételt az 5 napos nemzetközi képzésen
- A képzés után a gyakorlati folyamat tervezését és a megvalósítás alatt mentori támogatást
- Egy olyan (képzői) network-höz való csatlakozást, amely hazai és nemzetközi képzések megvalósításában tud együttműködni.

Jelentkezés: 2018. március 18. Jelentkezés - ezen a linken:https://goo.gl/zc6V9f 
Visszajelzéseket a kiválasztásról március 20-ig küldünk.

A képzés az Erasmus Plus program keretében kerül megvalósításra. Az esemény főszervezője Szatyor Egyesület és szakmai megvalósítói: Szatyor Eygesület (HU), Medra (ES), ATA (RO), TANDEM,n.o. (SK)