2023. 02. 08

Mesterségem CíMerre? pályaválasztási nap a somorjai Madách Imre Gimnáziumban

Február 8-án megvalósult a 2023-as év első Mesterségem CíMerre? pályaválasztási napja a somorjai Madách Imre Gimnáziumban. Az egész napos program a délelőtti csoportos foglalkozásokkal indult, amelynek során különböző játékok és szituációs gyakorlatok segítették a gimnázium 3. és 4. osztályának, illetve a Szeptimó és az Oktávó osztályok diákjait abban, hogy megfogalmazzák erősségeiket, vágyaikat és céljaikat. 

A rövid ebédszünet után megkezdődött az MCM második blokkja. A délutáni részben a diákok több párhuzamosan futó alternatív programból választhattak, melyek mind a pályaválasztásról és a jövőtervezésről szóltak. Míg a diákok nagy részét az Élő Könyvek érdekelték, a többi stand sem állt üresen. Az Életpálya Kötélpályára, a Próba Állásinterjúra és az Egyéni Tanácsadásra is szintén sokan jelentkeztek. A Kreatív standnál, Felvételizz okosan! társasjátéknál és az Infóstandnál sem álltak magányosan a foglalkozások vezetői, a Diplomás Előkép standnál diplomával a kezükben, talárban fényképezkedhettek a programban résztvevő diákok.

A rendezvényt az Élő Könyvek búcsúztatásával és természetesen a tomboladíjak sorsolásával zártuk. Reméljük, hogy sok résztevő diáknak segíthettünk eligazodni a pályaválasztás labirintusában. 

Ha kíváncsiak vagytok a rendezvényen készült képekre, nézzétek meg albumunkat is!