Gál Várady Tamara

Tizenéves korom óta gyerekekkel, fiatalokkal, kisközösségekkel foglalkozom a cserkészetnek hála. Az, hogy 8 éves korom óta cserkész vagyok nagyban formálta a személyiségemet és azt, hogyan dolgozok közösségekkel. A csoportokkal való munka és a magánéletem során is fontos érték számomra az egymásra figyelés, az egyenes kommunikáció és az elfogadás. Szeretek kertészkedni és a szobanövényeimről gondoskodni, szívesen töltöm aktívan a szabadidőmet és általában 4-5 könyvet olvasok párhuzamosan. 2018-ban egy projekt állásnak köszönhetően ismerkedtem meg a trénerséggel és azóta errefelé visz az utam.

Tanulmányok:

  • Nyitrai Konstantin Filozófus Egyetem, Közép-európai Tanulmányok Kara, magyar nyelv és irodalom és biológia tanári szak 3 félév
  • Vidékfejlesztési Szakközépiskola, Dunaszerdahely – élelmiszeripai minőségellenőr szak

Szakmai továbbképzések:

  • 2021: Konfliktuskezelői tréning (30 órás, Kalandok és álmok szakmai műhely)
  • 2020: A konfortzónán túl- haladó szintű élménypedagógiai képzés gyerekek, fiatalok és felnőttek szociális kompetenciáinak hosszútávú fejlesztésére (30 óra, Budapest, Kalandok és álmok szakmai műhely)
  • 2020: Felszállópálya – 20 órás csoportvezetési alapképzés (Tandem n.o)
  • 2018: Mentorképzés, melynek tartalma: önismeret, megoldásfókuszú szemlélet és coaching, segítő beszélgetés, támogató visszajelzés, esetmegbeszélési gyakorlatok, módszerek, és a segítő szerep keretei és kompetenciahatárai (90 óra, Élményakadémia KHE)
Gál Várady Tamara
Megbizatás
tréner