2022. 10. 12

Megnyílt a jelentkezés Az élet játék 2022 élménykonferenciánkra

Az első öt jelentkező ajándékba kapja tőlünk Az osztályfőnök szerepe 2. kiadványt, amelynek az interaktív bemutatójára szintén sor kerül a konferencián!

👉 REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP

Az alábbiakban összefoglalunk minden tudnivalót, ami a regisztrációs űrlap gyors és hatékony kitöltéséhez jól jöhet.

  • Az űrlap egy digitális nyomtatvány, amelyben kérünk személyes adatokat, ki kell választani a három workshop-sávban zajló programok közül, hogy melyiken kíván részt venni, végezetül pedig fogunk kérni számlázási adatokat is, tehát amennyiben a részvételi díjról számlát kér egy intézmény, iskola nevére, már a jelentkezésnél legyenek kéznél a pontos adatok!
  • A konferencia első és utolsó részében zajlik olyan program, amelyben minden résztvevő közösen lesz jelen, a nap nagy részében párhuzamosan zajló műhelymunkák közül kell választani – ezeknek a leírását érdemes előzetesen áttanulmányozni és megfontolni a TANDEM weboldalán.
  • A beküldött jelentkezésről minden jelentkezőnk kap e-mailes visszaigazolást, és elküldi a rendszer a beírt válaszokat is, így nem fordulhat elő, hogy valaki elfelejti, hogy mire jelentkezett, hiszen a regisztráció után megkapja azt, hogy mit is választott.
  • Vannak olyan műhelymunkák, amelyek kis létszámúak, ezért érdemes időben regisztrálni, mert ha egy-egy műhelyre betelnek a helyek, azt le fogjuk venni a kínálatból.
  • Végezetül pedig, emlékeztetőként: a rendezvényre való regisztráció két lépésből áll, az első a jelentkezési űrlap kitöltése, a másik pedig a részvételi díj befizetése. Mindkettő határideje 2022. november 14. hétfő.
    A TANDEM,n.o. bankszámlaszáma: SK7302000000002659482553
    SWIFT kód: SUBASKBX
    Egyedi azonosító / variabilný symbol: 20221117
    A megjegyzésben a teljes nevet kérjük feltüntetni!