2017. 05. 25

Én-Te-Ő, Mi-Ti-Ők képzés

én,te,ő, mi, ti, ők

A program azoknak szól, akik a közösségi élet mozgatóemberei, vezetői, alapkövei, maguk is töltekezhessenek, megélhessenek olyan helyzeteket, amikor nem az ő vállukon van a dolgok "megcsinálásának" a felelőssége, hanem egyszerűen minőségi időt tölthetnek el önmagukkal, az értékeikkel, más, hozzájuk hasonló vagy éppen előnyösen más típusú személyiségekkel, és lendületet kapnak a mindennapokhoz, amikor saját közösségükben ők végzik el azt a rengeteg építő munkát, amit elvégeznek.

Az ÉN-TE-Ő MI-TI-ŐK olyan csoportokból áll, ahol töltődhetsz, kapcsolódhatsz, megmerítkezhetsz, alakíthatod a szemléleted és mások szemléletét, gyűjthetsz inspirációt és inspirálhatsz másokat.

Témája: Képzés azoknak, akik közösségek aktív részesei, programokat szerveznek, csapatokban dolgoznak vagy, mint vezető, vagy mint csapattag, és szívesen fejlesztenék magukat a következő témákban: önismeret, közösségfejlesztés, csapatépítés, programszervezés.

A programba olyan résztvevőket szeretnénk bevonni, akik:

·         Nyitottak és elkötelezettek az önfejlesztés irányába

·         Képesek és hajlandóak változások megvalósítására saját életük terén és szűkebb környezetükben is

·         Képesek és hajlandóak önreflexiót gyakorolni

·         Tudják vállalni a teljes programban való részvételt és az egyes alkalmakat kísérő gyakorlati feladatokat

·         Mentálisan egészségesek

·         20-30 év közöttiek.

Az egyes témák feldolgozására csoportos foglalkozásokon keresztül kerül sor a következő keretek között: 3 alkalom, amit két tréner vezet.

Jelentkezni lehet a következő linken: https://docs.google.com/a/tandemno.sk/forms/d/e/1FAIpQLSd5T6zRiDzL1hzzy…

Támogatóink: