2020. 11. 23

Az élet játék - megvalósult a TANDEM n.o. idei élménykonferenciája, ezúttal teljesen online formában!

Laptop

2020. november 20-21-én az online térben került megrendezésre a TANDEM, n.o. második konferenciája, Az élet játék - élménykonferencia nem csak pedagógusoknak címmel. Hálásak vagyunk mindenkinek, aki a befektetett munkájával és idejével hozzájárult ahhoz, hogy egy ilyen tartalmas és élményekben gazdag két nap lehet mögöttünk.

Az élménykonferenciáról beszámolt a ma7.sk és az ujszo.com portál is.

 

Íme néhány visszajelzés a konferencia résztvevőitől:

 "Felüdülés volt számomra részt venni a TANDEM élménykonferenciáján. Az előadások nagyszerű hangulatban teltek." - Tóth Zsuzsa

"Sok új tapasztalatot gyűjtöttem. Olyan előadásokat hallgathattam, workshopokon vehettem részt, amik új ötleteket adtak a további munkámhoz. Sokban hozzá fognak járulni ahhoz, hogy még jobbá és színesebbé tudjam tenni a tanítást. A kollégákkal való közös munkához is kaptam útmutatókat. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"

"Erőt adott, lelkesített és inspirált - az ötletes témák, a tartalmas és színvonalas programok, az előadó szakemberek felkészültsége, hitelessége és az érdeklődő, barátságos résztvevőtársak által."

"A rendkívül értékes szakmai program mellett a szervezők biztosították a találkozásokat, beszélgetéseket a Kávészobában, ahol a kulturális program is zajlott. Ezzel próbálták kijátszani az online tér bezártságát, ami remekül sikerült! Gratulálok hozzá." - Csobády Csilla

 

Konferencia csoportkép

Kultminor