Lelki fröccs - Labirintus Udvar 2023

 Lelki Fröccs 2023

Vezeti: Böszörményi Tamás, Pirigyi Viktor

Minden reggel, 9:30 – 10:00

Böszörményi Tamásnak hívnak, de a barátaimnak csak Böszi. Te is bátran szólíts így! Jelenleg Nagykövesden, Bodrogköz utolsó végvárának településén szolgálok, mint református lelkipásztor. Vörös hajjal és szeplős orcácskával láttam meg a napvilágot - ez elég komoly célkeresztet jelentett már gyerekkoromban is. Sohasem szerettem volna feltűnni, mégis folyamatosan sikerült magamra irányítani a legtöbbször bántásokkal teli figyelmet. Az akkori sérüléseim komolyan elbátortalanítottak és dühössé tettek! Tinédzser koromra felöltöttem a feketét és az acélbetétest, majd együtt üvöltöttem az Alvin és a mókusok: „K… Élet” akkori nagy slágerét a koncertező tömeggel. Isten volt az, aki a szeretet és bátorság Lelkével előhívott szegecsekkel telepakolt csigaházamból. Mára egyedüli célommá vált, hogy egy olyan helyet teremtsünk, ami mindenki számára nyitott, ahol befogadnak és elfogadnak, és ahol igazán találkozhatunk egymással és az Atyával. 

Pirigyi Viktornak hívnak, a felvidéki Királyhelmecen születtem. A zene világa már egészen kiskoromban megbabonázott. Tanulmányaim mellett kipipáltam a Művészeti Alapiskolát Királyhelmecen. Egyetemi tanulmányaimat Egerben az Eszterházy Károly Egyetem ének-zene szakán végeztem. Jelenleg több zenei területen és formációban tevékenykedem. Hívő, keresztény emberként fontos számomra, hogy Isten szeretetét megéljem és bele is éljem a mindennapokba. Aktívan részt veszek a református egyházi életben, több dicsőítő zenekarban is játszom. Számomra a közös dicsőítés nem csupán jó zene, hanem egy csatorna, amin keresztül Isten szeretete, szentsége és ereje kiárad ebbe a világba. Tűz, mely által Ő lángot gyújt a szívekben. Gyertek és dicsérjük együtt a Legnagyobbat!

Reggelente a táborban egy jóféle „Lelki fröccsel” indítjuk majd a napot! A nyári melegben nincs is jobb annál, mint a frissítő fröccs. De mi is ez az általunk kevert ital?  Nos a Rövidlépés - kisfröccsöt biztosan ismeritek, a recept a következő:1 dl bor + 1 dl szóda. Mintha a Bibliából lenne egyenesen átemelve. A bor esetünkben Jézus, a szódavíz pedig az Ő kortyolható szava. Mindezt frissítő és fiatalos formában szervírozva. Amire biztosan számíthatsz: az önfeledt zenés dicsőítés, bátorító üzenetek, új, Istent kereső arcok, és ránk, akik teljes szívünkből szeretnénk megismerni téged!

Dalszövegek letöltése

Labirintus Udvar 2023 - teljes program

firesz