2018. 03. 17

Rendhagyó csapatépítő nap a dunaszerdahelyi Szabó Gyula alapiskola másodikosaival

csapatépítés Dunaszerdahely 8
A programban résztvevő TANDEM-es munkatársak

Tavaly decemberben, idén márciusban tartottunk csapatépítést a dunaszerdahelyi Szabó Gyula alapiskolában. Ezúttal a már másodikos diákokkal volt szerencsénk együtt dolgozni.

Ahogyan tavaly, úgy az idén is mesés keretekbe volt ágyazva a csapatépítő. Az élménypedagógia módszereit jól ismerő és azokat használó Balázs Lilla és trénertársa Földes Viktória vezették a foglalkozást.

Ezúttal képzeletben kalózokká változtunk és hajóra szálltunk.  A nap folyamán különleges kalandokban volt részünk: a megtört árbocot kellett felhúzzuk újra meg újra, majd a pityókás kalózok papagájtoll fújó versenyt rendeztek az imbolygó hajófedélzeten. A kincset rejtő sziget meghódítása sem ment oly könnyen, hiszen mocsáron kellett átkeljünk. Mindezek után pedig kedvenc papagájukat s annak kicsinyét kellett megmenteniük a fagyos tekintetű Varázsló karmaiból.

Kalandos utazásunk végén a kalózok meglelték kincsüket, majd visszaváltoztak másodikosokká, akik kicsit izzadtan, kipirulva mesélték hihetetlennek tűnő élményeiket: kalózokról, kalandokról, próbákról és győzelmekről.