2017. 02. 06

Nógrádi Életmesék könyvbemutató Füleken

Nógrádi Életmesék

A TANDEM nonprofit szervezet és a Csemadok Füleki Alapszervezete szeretettel meghívja Önt a Nógrádi Életmesék Könyvbemutatóra, amely

2017. február 20-án, 16,30-tól lesz a füleki Magyar Közösségi Házban.

A belépés ingyenes és mindenki számára nyitott.

A projektről bővebben:

Az Életmesék projekt a közösségfejlesztésnek egy különleges formája, mely élettörténetek gyűjtésén keresztül kapcsolja össze az idős és fiatal generációt. A projekt első fordulója a Csallóközben élő idősek történeteit mutatta be, a második Gömörben elő idősek történeteit, a harmadik pedig a nógrádi régió életmeséit tárja az olvasó elé, valamint ezzel párhuzamosan elkészült a pozsonyi, szenci régió élettörténeteinek kötete is.

A projektben 2016 júniusa és augusztusa folyamán huszonöt életút-interjút készítettünk 70 év feletti személyekkel Füleken és a környékén, Losoncon, Vilkén és Bénán.

A kiadvány a következőképpen érhető el:

·         Személyes átvételi lehetőség Komáromban, a TANDEM komáromi irodájában. személyes egyeztetés: Viczena Edina);

·         Postai úton is szívesen küldünk országhatáron innen és túlra (e-mailes rendelés: tandemno@tandemno.sk)

 

További fontos tudnivaló:

Könyvünket nem áruljuk klasszikus módon. Az olvasóra bízzuk, mennyit szeretne adni érte. Minden adományt, amit ezért a kiadványért kapunk, a következő kötet megjelenésére fordítunk. Kérjük tehát azokat, akik rendelnek a kiadványból, támogassák az életút-interjúkat gyűjtő projektünk folytatását!

Az adományokat az alábbi számlaszámra várjuk: 

SK73 0200 0000 0026 5948 2553 (VUB Banka)

SWIFT: SUBASKBX