2015. 12. 21

"A mi karácsonyunk" - komáromi ünnepváró a Villa Camarummal

mi_karacsonyunk_2

December 20-án ismét megrendezésre került „A mi karácsonyunk” névre keresztelt városi adventi összejövetel, a Villa Camarum társulás szervezésében. Az egész napos rendezvényen változatos programok fogadták a komáromiakat. A Tiszti Pavilonban kreatív standoknál készíthettek a vendégek karácsonyi díszeket, angyalkákat, só-liszt gyurma figurákat, ajándék-kuponokat, hajtogathattak csillagot. A kisgyermekek a számukra kialakított játszósarokban játszhattak, a "Hangszersimogatóban" pedig ismerkedhettek a különféle hangszerekkel. Lehetőség volt gyermek illetve családfotózásra, az édesszájú, kreatív érdeklődők pedig kipróbálhatták magukat mézeskalács díszítésben is.

A rendezvényen társszervezőként voltunk jelen. A TANDEM asztaloknál kicsiknek és nagyoknak is lehetősége nyílt egy kis "karácsonyi" önismeretre, a kreatív feladatokon, gyakorlatokon keresztül. Lerajzolhatták, megfogalmazhatták, mit jelent számukra a karácsony, elmerülhettek a gyermekkori élmények felidézésében, a régi, vagy éppen aktuális kívánságok listájában.

A nap végén, meghitt ünnepi hangulatban meggyújtottuk a városi adventi koszorú negyedik gyertyáját, jelezvén az esemény végét, és az ünnep közelségét.

Köszönjük a Villa Camarumnak a szervezést, és a részvételi lehetőséget!