2019. 11. 08

Mesterségem cíMERRE? rendezvényt szerveztünk Somorján

MCM Somorja 2019.11.07.
November 7-én a kora reggeli órákban felkerekedtünk, hogy a Madách Imre Gimnázium diákjainak segítsünk tájékozódni a pályaválasztás útvesztőjében.
A nap két jól elkülöníthető részből, egy délelőtti és egy délutáni programcsomagból állt. A délelőtt folyamán a diákokat csoportos foglalkozással vártuk, délután pedig az Élő Könyvtár keretében az egyes szakmák képviselőit meghívva, személyes példákon keresztül mutattuk meg egy-egy foglalkozás, hivatás szépségét és kihívásait.
Míg a diákok egy része az Élő Könyveket kérdezte, a többiek hét különböző stand közül választhattak, annak érdekében, hogy pályaválasztási kérdéseikre választ vagy legalábbis útbaigazítást kapjanak. Volt, aki egyéni tanácsadás keretén belül keresett megoldást felmerülő kérdéseire, volt, aki a Kreatív stand által nyújtotta színes választékból mazsolázott, de akadtak olyanok is, akik az Életpálya-kötélpálya kihívásaival néztek szembe.
Reméljük, hogy valamennyi résztvevő kedves diák örömét lelte a pályaválasztási napban, hasznos, új és a pályaválasztás terén (is) kamatoztatható ismeretekkel tértek haza.
Ha kíváncsiak vagytok a rendezvényen készült képekre, nézzétek meg albumunkat is!
 
A rendezvényt a Bethlen Gábor Alap támogatta.
 
 
Image
BGA