2018. 01. 24

LEHUA-tréning Erdélyben

A programban résztvevő TANDEM-es munkatársak

A TANDEM egyik nemzetközi projektje, a LEHUA (Szabad fordításban: Tanulj emberséget az állatoktól!) egy újabb fordulópontjához érkezett: az első műhelymunkánk után a következtetéseket levonva és ezeket a partnerekkel együtt a tréninganyagba építve egy képzés született meg, ahová táborszervezőket, ifjúsági munkásokat, cserkészeket, pedagógusokat, leendő pedagógusokat, pszichológusokat és szociális munkásokat várunk.

A részletek:

Image
Lehua nemzetközi tréning

Jelentkezési lap: https://goo.gl/YNBeNw

További információ: balazs.lilla@tandemno.sk

És miről szól valójában a LEHUA?

A projekt fókuszában nem csak az állat és ember találkozásából megszülető kölcsönhatás áll, hanem mindezen túlmenően és elsődlegesen az egyén érzelmi intelligenciájának a fejlesztése. Ebből adódik, hogy a legfontosabb „munkaterület” a fiatalok önismereti úton való elindítása, érzelmeik (főként félelmeik) felfedezése és azok irányításának az elsajátíttatása. 

Lehua – egy mozaikszó – egy polinéziai fa virága. Ennek másik megnevezése a tavaszi tűz (szabad fordításban). A nővényt általában sövénykerítésekhez használják, de ha szabadon hagyják, kemény törzsű és magas fákká nőnek – ezen, természethez hasonló fejlődésben lesz részük trénereinknek is.

Hiszünk benne, hogy az élő állatok bevonásával, a játékok és gyakorlatok segítségével a képzésben részt vevő személyek képesek lesznek érzelmeik felismerésére valamint a félelmekkel és különféle befolyásokkal szemben sokkal ellenállóbbak lesznek.

Kikkel dolgozunk együtt?

Partnereink:

Tevékenységünk: 

Innovációs kooperáció és hasznos gyakorlatok cseréje/átadása