2015. 06. 12

Labirintus Udvar, Gombaszögi Nyári Tábor, 2015. július 14-20.

Idén nyáron is keresheti kérdéseire a válaszokat az, aki ellátogat a Gombaszögi Nyári Táborba, s azon belül is a TANDEM Labirintus Udvarába. 

A július 14. és 20. között, Krasznahorkaváralján megrendezett tábor egy eldugottabb, csendesebb sarkában, a Királyréten várjuk az érdeklődőket, akik szeretnék jobban megismerni önmagukat, és egymást is. 

Az önismeret mellett az udvar másik fő eleme az utazás lesz, s a kettő együtt kerekedik ki igazán. Az egyes programok, a labirintusjárás, a kerekasztal beszélgetések, műhelymunkák és nem formális önismereti gyakorlatok során megjelenik a külső és belső utazás motívuma, a kettő kapcsolata, és ennek az önismeretben, a külső és belső világ megismerésének folyamatában jelentkező szerepe is. 

Délelőtti állandó programként jelenik meg a labirintusjárás, amely nem útvesztő, hanem válaszkereső minőségben lesz jelen. Ezzel párhuzamosan különböző életvezetési, tanácsadással kapcsolatos, kreatív műhelymunkák valósulnak meg. Mindez egy tea, limonádé mellett, az egész nap működő teaház jóvoltából.

Délután outdoor programok és kerekasztal beszélgetések lesznek utazókkal, és segítő hivatású szakemberekkel, a hét tematikájára épülően.

S a nap végéhez közeledve sem maradunk program nélkül, esti előadóink között idén is szerepel Pál Feri atya és mentálhigiénés szakember, valamint Pap János nevetéskutató is. Az este zárásaként pedig "esti mese" gyanánt különböző kultúrák tanmeséivel ismerkedhetünk. 

A szerda déltől szombat estig megvalósuló programok szoros kapcsolatban vannak ugyan egymással, de mind nagyon hasznos lehet külön-külön is. 

Ízelítő gyanánt tavalyi beszámolónk a Labirinuts udvarról itt található, valamint képek a galériában