2018. 11. 09

Jelentkezz Te is! Műhelygyakorlat (workshop) játékvezetők számára

NAURU New Shores tesztelés a Labirintus Udvarban 2017 9
A programban résztvevő TANDEM-es munkatársak

Több mint egy év kemény munkája és felhasználói tesztelés után elérhetővé vált a New Shores – a Game of Democracy - Új partok – a demokrácia játéka és a hozzá tartozó segédanyagok az Edmodo nevű e-learning felületen.

Ez a siker azonban még nem jelenti azt, hogy a projekt befejeződött. A következő hónapok feladata, hogy eljuttassuk ezt az innovatív eszközt az érdeklődőkhöz és azokhoz a szakemberekhez, akik fiatalokkal foglalkoznak. Annak érdekében, hogy megismertessük a pedagógusokat, nevelőket, ifjúsági vezetőket a játékkal, és segítsünk nekik abban, hogy alkalmazni tudják azt mindennapi munkájuk során, partnereinkkel, a lengyel Centre for Systems Solutions (CRS) és a magyarországi Rogers Alapítvánnyal együttműködve ingyenes, oklevéllel igazolt, játékvezetőket képző műhelygyakorlatot (workshop) szervezünk Komáromban, Szlovákiában.

A műhelygyakorlat során a jövőbeli New Shores-játékvezetők játékélményhez jutnak, és elsajátítják azokat a készségeket, amelyek a játék elindításához és egyes funkcióinak működtetetéséhez szükségesek, valamint olyan módszereket ismernek meg, amelyek segítik bátorítani a fiatalokat, hogy társadalmi és környezeti problémákról beszélgessenek egymással.

Időpont:

A magyar képzési nyelvű műhelygyakorlat egy alkalommal valósul meg:

2018. december 12., szerda; 9.00 – 16.00

 

Helyszín: Zichy-pont (Klapka tér 1044., 945 01 Észak-Komárom)

A műhelygyakorlatra a regisztrációs űrlap kitöltésével lehet jelentkezni.

Jelentkezési határidő: 2018. december 9., vasárnap

Létszámkeret: min. 8 fő - max. 20 fő

További információ: Szendi Tünde, szendi.tunde@tandemno.sk, 0904 917 911