2020. 09. 30

Felszállópálya 2020 - trénerképző

A programban résztvevő TANDEM-es munkatársak

Az idei év sokunknak, sokféleképp rendhagyó, különleges. A TANDEM háza táján sincs ez másképp. A 2020-as év sok kihívás elé állított minket is. Ami viszont egyértelműen az idei év pozitívumai közé sorolható, hogy – két év kihagyás után – ismét meghirdetésre került a FELSZÁLLÓPÁLYA trénerképzőnk. A képzés nagy érdeklődést váltott ki, és végül szeptember 25-én 19 jelentkező és 2 tréner részvételével útjára indult a 2020-as Felszállópálya.

Ahányan, annyiféle elképzeléssel, elvárással és céllal érkeztünk Bátorkeszire, a FIRESZKE Központba, hogy közösen alakítsuk az – akkor még – előttünk álló 2,5 napot.

Amit a kiírás alapján valamennyien sejthettünk, hogy az előttünk álló napok az önismeretről, a csoportműködés alapjairól, a játékvezetés és képzés-tervezési módszerekről, valamint a csoportvezetés módszerei és eszközeiről fog szólni. A képzés lényegi eleme volt a saját élményű tanulás, ami nem mindig kellemes, sokszor a komfortzóna elhagyását is jelentette egyben. A résztvevők azonban keményen állták a sarat és vasárnap, a képzés végére sok új élménnyel, felismeréssel, önismereti tapasztalással és új kapcsolatokkal zárták a mintegy 20 órás tréninget.

 

Image

A résztvevőknek és a trénereknek is köszönet a közös munkáért!