2020. 08. 26

Felszállópálya 2020, avagy trénerképzőt hirdetünk - BETELT!

labirintus_udvar_18.csütörtök-br-2

Képzést hirdetünk olyan fiatal felnőttek számára, akik munkájuk során ifjúsági csoportokkal kerülnek kapcsolatba, vagy szívesen foglalkoznának nem formális képzések, tréningek, önismereti csoportok vezetésével.

Kinek ajánljuk a képzést?

A képzést minden olyan fiatal felnőttnek ajánljuk, aki

 • Ifjúsággal vagy más csoportokkal foglalkozik:
  • gyakorló és leendő tanároknak, nevelőknek
  • civil szervezetek vezetőinek és önkénteseiknek
  • mindazoknak, akiket érdekel a nem hagyományos képzések, tréningek világa
 • közösségszervezőként csoportokkal dolgozik
 • szimpatizál a TANDEM tevékenységével és szeretne közelebbről megismerkedni munkásságunkkal
 • be szeretne kerülni a TANDEM Képzői Körébe

 

Mit nyújt a képzés?

A képzés a saját élményű tanulásra épít. Ez azt jelenti, hogy a 3 nap alatt a csoporttagok mindegyike kap lehetőséget a csoportvezetés kipróbálására és gyakorlására védett környezetben ("mintha-helyzet", akvárium-gyakorlatok). Az elméleti ismeretanyag és a gyakorlatok folyamatosan váltják egymást a tréningen. Egy olyan jókedvű közegben eltöltött hétvégét tervezünk, ahol újra élheted a játék örömét, kicsit közelebb kerülhetsz másokhoz és önmagadhoz, illetve belekóstolhatsz a TANDEM működésébe is.
A képzés tematikája a következő területekre épül:

 • Önismeret
 • A csoportműködés alapjai, ezen belül:
  • világos célkitűzés
  • csoportdinamikai folyamatok észlelése
  • többszintű figyelem
  • személyre szabott visszajelzések adása és fogadása
 • Játékvezetés és képzés-tervezési módszerek
 • Csoportvezetés módszerei és eszközei

 

Ki tartja a képzést?

A 25 órás képzést Szűcs István és Novák Gyöngyi fogják tartani.

Szűcs István:

Image
Szűcs István

"2001-ben vezettem az első sajátélményű csoportamat és 15 éve dolgozom főállású trénerként tanácsadóként, főként szervezetfejlesztés, karrier, soft skill fejlesztés témában. 10 éve foglalkozom trénerek képzésével a forprofit és a szociális szektorban. Részese lehettem a TANDEM megalakulásának és a kezdetektől fogva tartok a szervezet számára tréningeket."

 

Novák Gyöngyi:

Image
Novák Gyöngyi

"Több mint 10 éven keresztül voltam aktív mentor-trénere egy alapítványnak, ahol hétvégi fejlesztéseket tartottunk kamaszoknak önismeret, tolerancia, szenvedélybetegség témában. Részt vettem egy csomó M-betűs képzésen: Mentálhigiénés, Meseterápiás, Mediátor, melyek színesítették a gondolkodásmódom a fejlesztés terén."

 

A képzés időpontja:

2020. szeptember 25-27.

Pénteken (szeptember 25.) 17:00-18:00 között van az érkezés és a regisztráció, hogy mindenki meg tudjon érkezni akár egy hosszabb munkanap után is.

Vasárnap (szeptember 27.) pedig 13:00-kor fejeződik be a program, amit egy közös ebéd követ, hogy még a délután folyamán haza tudjanak utazni a messzebbről érkezők is.

 

Helyszín:  Fireszke Gyermek-, Ifjúsági és Konferencia-központ, cím: Bátorkeszi, Alszeg 861. (946 34 Bátorové Kosihy, Dolný rad 861)

A képzés ára két részből tevődik össze. Az egyik a szakmai program ára, vagyis maga a képzés összege, amely 90 euró. A második része pedig a szállás (2 éjszaka) és az étkezés költsége (pénteki vacsorát, szombati reggelit-ebédet-vacsorát, és a vasárnapi reggelit-ebédet tartalmazza) amely együttes összege 50 euró.

Részletfizetés lehetséges, ennek a menete a következő:

Az első részletet (50 eur) kérjük befizetni a jelentkezési határidőig (vagyis szeptember 13-ig)

vagy a TANDEM,n.o. bankszámlaszámára: SK7302000000002659482553, ahol a megjegyzésben a teljes nevet kérjük beírni, illetve variabilny symbolnak a 20200925-ös számot,

vagy személyesen a TANDEM-irodában a Danubius kollégium épületének első emeletén (Dunajské nábrežie 12, 945 01 Komárno). Érkezés előtt érdemes facebookon egyeztetni, hogy biztosan jó időpontban érkezz.

 

Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 13., vasárnap éjfélig

Jelentkezés módja: A jelentkezésed az előleg befizetése és az online jelentkezési lap kitöltése által válik érvényessé. Ezt a következő címre kattintva tudod megtenni: https://forms.gle/7XCiwjvx38pcY3bcA

 

Kérdés és/vagy bővebb információ: Molnár Éva, molnar.eva@tandemno.sk, 0915 245 690