2019. 03. 04

Életmesék - Könyvbemutató

Életmesék - könyvbemutató

Generációk találkozása, egy kicsit másképp. Így is jellemezhetnénk Molnár Kriszta és Szendi Tünde által szerkesztett ÉLETMESÉK című könyvsorozat hatodik kötetét, amely a TANDEM, n.o. kiadásában jelent meg az idei évben. Generációk találkozása, hiszen a könyv hetven év feletti idősekkel készült életút interjúkat tartalmaz, valamennyi generáció számára.

A kötet az élet számos területéről ölel fel elbeszéléseket, a könnyedebb témáktól, úgy, mint a játék és az udvarlás, egészen a komolyabb, a háborúval és az azt követő időszakkal foglalkozó történésekig. Az élettörténetek olykor mosolyt csalnak az olvasó arcára, olykor pedig könnyet a szemébe, de egyvalami biztosan kijelenthető, valamennyi történet tanulságos és értékes eleme, nem csak az interjúalanyok életének, hanem közös történelmünknek is.

Az összegyűjtött történetek jóval többek a mesénél. Olvasásuk közben egy különleges világban találja magát az olvasó, mások megelevenedett életében.

Ha nem hiszitek, járjatok utána Ti magatok!

A kötet beszerezhető a TANDEM, n.o. komáromi, Duna rakpart 121. emelet 209. cím alatti irodájában. Nem csak a kötet, hanem annak az értékestése is egészen egyedi, ugyanis a kötet értékesítői az olvasókra bízzák, mennyit szeretnének a könyvért adni. A beérkező adományokat pedig a következő kötet megjelentésére fordítják, hogy a jövőben még több életmesével gazdagodhassunk.