2020. 01. 29

Együttműködésben a Bátor Táborral

Bátor Tábor Alapítvány

A januári hónap nemcsak az új év kezdetét, hanem egy nagyon kellemes meglepetést is tartogatott számunkra. A Bátor Tábor Alapítvány keresett meg minket, azért, hogy segítsük Szlovákiába nyújtott új szolgáltatásuk terjesztését. De ne szaladjunk ennyire előre...

Mi is az a Bátor Tábor?

A Bátor Tábor Alapítvány 2001 óta szervez terápiás táborokat súlyosan beteg gyerekek és családtagjaik számára. A tábor olyan élményeket nyújt a gyermekeknek, amelyeken keresztül felismerik, hogy nemcsak félelmeikkel képesek szembenézni, hanem a betegségükkel is. Jelenleg az Alapítvány által nyújtott programba Magyarországon kívül három országból, Csehországból, Lengyelországból és Szlovákiából van lehetőség bekapcsolódni.

 A Bátor Tábor Alapítvány 2020-ban kínálja először Szlovákiában az iskolai visszailleszkedést segítő programját, méghozzá ingyenesen. A program lényege, hogy a súlyos vagy krónikus betegségben szenvedő gyerekeket és a gyerekek osztálytársait segítse az osztályközösségbe történő visszailleszkedésben. 

Amennyiben érdekel a program esetleg szívesen bekapcsolódnál az osztályoddal vagy ismersz olyat, akinek hasznos lenne a részvétel, olvassátok el az alábbi programleírásokat, ahol elérhetősget és további hasznos információkat találtok, illetve látogassátok meg a Bátor Tábor Alapítvány honlapját itt.