2014. 01. 10

2014 első módszertani műhelye Füleken

Élet játék workshoppal kezdtük a 2014-es évet: január 9-én félnapos módszertani workshopot tartottunk a Mocsáry Lajos Alapiskola pedagógusainak Füleken. A workshop célja ezúttal is a nem fromális eszközök használata volt az osztályfőnöki munkában. Néhány visszajelzés a résztvevőktől:

"Nagyon kételkedtem, hogy ilyen fiatal emberek mit tudnak nekünk nyújtani. Eredetileg temetésre készültem, de örülök, hogy itt maradtam, és az eredeti félelmem sem igazolódott be."

"A könyvet én már korábban átlapoztam, nagyon tetszett, és egészen más így kollektívában, élményszerűen kipróbálni, mintha egyedül nyálaznám végig."

"A téli szünetben én túlpihentem magam, ezért folyamatosan fáradt vagyok, most is úgy kezdtem, hogy a lehető leghamarabb haza akarok menni. De olyan jól föllazítottatok minket, újra zsibongó gyerekké váltunk, s mikorNéhányszor felülről néztem magunkat, és olyan jó volt látni, hogy ilyen önfeledtek vagyunk. Nagyon kellett ez nekünk. Számomra új volt az összes játék is, osztályfőnöki órákon sok más probléma van, de év végén, amikor már lazábban a napok, elő fogom venni őket. Tetszett az is, hogy korszerűen tálaljátok a témákat."