Mi az igazság a gardróbomról, mi az igazság rólam? + gardróbvásár

Firesz

Előadó: Esztergályos Dobai Júlia

Július 12., szerda, 15:30 - 17:00

Tedd a szívedre a kezed: ruhatárad hány százalékát használod? 

Az okok két nagy csoportja:

  • nem tudjuk mi illik nekünk színben, stílusban, kontrasztban ill. mit kerüljünk el, ha pl. rövid a nyakunk, nagy a fenekünk, vastag a bokánk stb.
  • nehezen válunk meg alig hordott ruhadarabjainktól. A szakirodalom szerint emögött legbelül sokszor a bűntudat áll, mert annyit költöttünk rá, vagy emocionális emlék fűz hozzá, vagy "jó lesz ez még, belefogyok..." mondatokkal magyarázkodunk. 

Most mindkét témába betekintést nyerhetsz. Praktikus tippeket kapsz arra vonatkozólag, miként tudod pár perc alatt áttekinteni az összes neked illő ruhát egy boltban, vagy hogyan tudsz szabad lenni a (rejtett) okoktól és csak azt tartani otthon, ami valóban remekül áll, jól kombinálható, ráadásul pofonegyszerű, de remekül áttekinthető rendszerben.

Extra ötleteket is megosztunk a környezetbarát megoldásokra, mutatjuk az aranyat érő szakkönyveket, weboldalakat, amelyeknek nagy hasznát veheted. 
Az egyik legizgalmasabb és -praktikusabb része a programnak a gardrób vásár: egy remek lehetőség arra, hogy a ruhadarabok új életet kapjanak, és ne kerüljenek a szemétbe, te pedig stílusosan felfrissítsd a ruhatáradat.

Labirintus Udvar 2023 - teljes program

firesz