2022. 10. 13

Megvalósult a 2022-es Felszállópálya!

Felszállópálya képzésünk idén is nagy népszerűségnek örvendett, 2022. október 7. és 9. között teljes létszámmal valósult meg a TANDEM trénerképzője. Az alábbiakban a képzés egyik résztvevőjének élménybeszámolóját olvashatjátok:

"Péntek délután izgatottan, hatalmas csomagokkal felpakolva indultunk el Bátorkeszire. Az út nem volt hosszú, de a látvány miatt bevállaltam volna még két órányi hullámzást a gyomromban. Nagyon szép volt a környezet, akárhová néztem, dombokat láttam. A tréning helyszínét a Fireszke Gyermek-, Ifjúsági és Konferencia-központ biztosította számunkra, ott vártuk a résztvevőket.

Talán nem mondok újat, hogy amint megérkeztek a tagok, megindult az ismerkedés, a szobák elfoglalása, a régi barátok felkutatása. A legtöbb jelentkező nagy utat tett meg ezért a képzésért, de még így is csillogó szemmel érkezett meg a kis nyugalom-szigetre, ugyanis amint megérkeztünk, nyugalom áradt szét mindenkiben. A két tréner, Urbán Péter és Rabec István nagy szeretettel fogadott minden résztvevőt. Miután mindenki kényelmesen lepakolt és megitta a kávéját, kezdetét vette a tréning. 

A menetet természetesen nem írom le, csak szeretném kifejezni hálámat a két vezetőnek, akik minden taggal társként, egyenlő partnerként bántak, mindenkihez volt egy jó szavuk és őszinte érdeklődéssel meghallgattak bennünket. A legtöbb résztvevő olyan célokkal érkezett, amelyeknek elérésében sokat segített ez a képzés.

Péntek estére már mindenki megérkezett, el tudta engedni a munkát és az otthoni dolgokat, teljesen rá tudott hangolódni a csapatvezetésre, a feladatokra, az élményekre. Voltak, akik megtették az első lépéseiket a fejlődés felé, mások egészen katartikus élményeket éltek át, amiért szintén hatalmas köszönet minden résztvevő munkájáért.

Mikor már a tréning végén jártunk, éreztem, hogy szomorú vagyok, hogy el kell engednem ezeket az embereket, akikkel az utóbbi napokban olyan sok élményt szereztem. Sajnáltam, hogy a végére értünk a közös, élményekkel teli tanulásnak és fejlődésnek. Éreztem, hogy nem lesz könnyű, de tudtam, hogy egyszer minden véget ér. Tudtam, hogy mindig velem maradnak ezek az emlékek és ez a tudás is, és ha bármikor szeretnék többet tanulni, örömmel fogadom a következő hasonló tréninget, bármilyen témában."