2018. 10. 12

HelloMentor

A 2017 szeptembere és 2019 áprilisa közt megvalósított HelloMentor projekt célja az egyének és az önkénteseket foglalkoztató szervezetek közti határon átívelő együttműködések fejlesztése.

A 2017 szeptembere és 2019 áprilisa közt megvalósuló HelloMentor projekt célja az egyének és az önkénteseket foglalkoztató szervezetek közti határon átívelő együttműködések fejlesztése. A projekt megvalósítása során megerősítjük a határrégió NGO-it és más önkénteseket foglalkoztató szervezeteit kapacitásfejlesztéssel, amely magában foglal többek közt workshopokat és a jó gyakorlatok cseréjét, valamint mentori tréningeket, melyekkel az a célunk, hogy kiképezzük a középszinten koordináló önkéntes mentorok régiós hálózatát.

Kétnyelvű online platformot fejlesztünk az önkéntesek és az önkéntes lehetőségek összekapcsolására, illetve összeállítunk egy e-learning képzési programot a mentorok részére. Megszervezünk egy önkéntescsere-pilotprogramot is. A régióban zajló önkéntességet és nonprofit tevékenységeket népszerűsítő kampányt bonyolítunk le a közösségi médiában és a televízióban.

A projekt lebonyolításában a Szubjektív Értékek Alapítvány, a TANDEM, n.o. és a Budapesti Corvinus Egyetem vesznek részt. A projekt az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program keretei között az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Bővebb információk a projekt saját weboldalán: www.hellomentor.org

The content of this website does not necessarily represent the official position of the European Union.

www.skhu.eu

 

Image
Image
Image

 

Image